De Regenboog Kortenhoef zoekt een conciërge

Op onze gezellige dorpsschool de Regenboog in Kortenhoef zijn wij op zoek naar een parttime conciërge. Heb je nog tijd over of wil je het rustig(er) aan doen, maar zie jij jezelf wel werken op onze leuke basisschool? Lees dan verder!  

 

Wie zoeken wij? 

We zoeken iemand die pro-actief is. Als je werk ziet, dan pak je het op en ga je het regelen, je denkt in oplossingen. Je bent flexibel en vindt het fijn als je iemand kunt helpen. Natuurlijk vind je het leuk om met onze doelgroep, kinderen van 4 tot 12 jaar, te werken. Je bent 3 dagdelen per week beschikbaar (verdeeld over 3 dagen). Het is fijn als je hierin flexibel bent, maar als dat niet kan, is het ook bespreekbaar. 

 

De werkzaamheden 

Wat je gaat doen, is heel divers. Het ene moment ben je bezig op ons groene schoolplein, het andere moment bestel je het papier bij en het volgende moment help je leerlingen die iets kwijt zijn of op een andere manier je hulp nodig hebben. Het opruimen van magazijnen en bestellingen hoort er ook bij. Als we bezoek krijgen, dan verwelkom je hen als je ze in de gang ziet lopen en bij bijvoorbeeld ouderavonden help je met het verzorgen van de koffie en thee. We vinden het fijn als je handig bent. Als er iets stuk is, dan kijk je of je het kunt maken en als dat niet lukt, dan werken we met een vaste tussenpartij die jij kunt inschakelen. 

 

Team  

Het team waar je in komt is een fijn team dat graag samenwerkt en veel voor elkaar overheeft. Het team is stabiel en goed op elkaar ingespeeld. We nodigen je van harte uit om te solliciteren. 

 

Proceon 

De Regenboog hoort bij Proceon Scholengroep. Proceon is een mooie organisatie met hele diverse scholen. Er valt daardoor echt iets te kiezen. Elke dag opnieuw maken de teams werk van mooi onderwijs aan onze kinderen. Jij hoeft het bij ons niet alleen te doen. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Kom jij erbij? 

 

Informatie 

Wil je gewoon even meekijken, langskomen, praten? Dat kan ook natuurlijk! Als je nog vragen hebt die je eerst beantwoord wilt hebben, bel dan met Regina van Steeg, schoolleider op 035-6560408 of mail (r.vansteeg@proceon.nl). Bekijk voor meer informatie de website. Heel graag tot snel!