Da Costaschool Hilversum vacature intern begeleider (0.4 – 0.6Fte)

Wij willen leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op hun toekomst, waarin iedereen recht heeft op zijn plek.

Werken op een kleine, gezellige school waar persoonlijk contact en respect voor de grootsten en de kleinsten centraal staan!  

 

Waarom werken op de Da Costaschool? 

Gaat jouw IB-hart ook sneller kloppen als je je mag bezighouden met het verbeteren van de onderwijskwaliteit? Word je blij van het coachen van leerkrachten op een kleinschalige school? Vind je het een uitdaging om data te analyseren en deze te gebruiken om verbeterplannen te maken? Ben je op zoek naar een school die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij een match! 


De Da Costaschool is een kleine, overzichtelijke en gezellige school in Hilversum, die een goede weerspiegeling geeft van de maatschappij. Persoonlijk contact en respect voor elkaar staan centraal. Samen met leerlingen, ouders, leerkrachten en studenten werken wij aan een fijne leeromgeving; een kleine school waar iedereen gezien en gehoord wordt. Samen ontdekken en ontwikkelen wij elkaars kwaliteiten en talenten.  

 

De Da Costaschool heeft een team dat bestaat uit enthousiaste leerkrachten, waarbij wij veel voor elkaar over hebben. We werken prettig samen en staan altijd voor elkaar klaar! Samen wordt een open en veilig klimaat gecreëerd waarin leerlingen en leerkrachten van en met elkaar leren. Als team staan wij ook zeker open voor goed persoonlijk contact, waarin wij geloven dat dit onze kracht is als school en als team! Door middel van studiemomenten en klassenconsultaties wordt het team geschoold om de visie handen en voeten te geven.  

 

Op onze kleine buurtschool hebben wij oog voor elke leerling en sluiten wij aan bij zijn of haar onderwijsbehoeften. Ons doel is leerlingen te laten groeien tot zelfstandige en sociale mensen. Wij vinden dat leerlingen zich het beste ontplooien als ze met plezier naar school gaan. Op onze school richten wij ons op spelend leren, ontdekken en staan de kernvakken centraal.   

 

Met wie ga je werken? 
We hebben een enthousiast team van 18 leerkrachten, een vakdocent gym en assistenten met allemaal dezelfde ambitie: het beste uit de leerlingen te halen door open te staan voor verbetering en tijd te stoppen in bijscholing. Dit zorgt ervoor dat onze school zich positief ontwikkelt. Van de leerkracht wordt verwacht dat het onderwijs toegepast wordt op het niveau en tempo van het kind. Wie moeite heeft, krijgt extra hulp; wie goed kan leren, uitdagende opdrachten.  

 

Wie ben jij? 

Veelzijdig? Check! Creatief? Check! Oplossingsgericht? Check! Met een groot inlevingsvermogen? Uiteraard! Probleemloos vink jij ons wensenlijstje af. Deze eigenschappen zijn voor jou als enthousiaste onderwijsprofessional namelijk heel vanzelfsprekend. Jij hebt passie voor je vak en een hart voor leerlingen, die dankzij jouw toewijding, aanmoediging en geduld zichzelf en de mensen om hem heen versteld doet staan. En daar mag je best trots op zijn. Net als op je collegialiteit en vermogen om samen te werken. Onderwijs is immers teamwork. Zeker bij de Da Costaschool waar expertise, zorg en onderwijs hand in hand gaan.

 

Verder neem je mee:  

 • Een volledige onderwijsbevoegdheid (afgeronde pabo opleiding) 

 • Afgeronde IB/Master opleiding en ervaring is gewenst 

 • Ervaring met het neerzetten van een zorgstructuur 

 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk 

 • Passie voor coaching van leerkrachten 

 • Ervaring met het aanbieden van structuur 

 • Een ambitieus, vrolijk en leergierig karakter 

 • Je bekijkt het onderwijs vanuit een breed perspectief, er is niet maar één manier 

 

Wat kan jij van ons verwachten? 

 • Een uitdagende baan waarbij je écht het verschil maakt voor onze leerlingen! 

 • Een jaarcontract voor 16 - 24uur (0.4 – 0.6Fte) met uitzicht op een vast dienstverband

 • Deze functie is ook te combineren met onze leerkrachten vacature 

 • Salaris (schaal LC) passend bij je ervaring, op basis van de CAO Primair Onderwijs  en alle andere arbeidsvoorwaarden van de CAO primair onderwijs 

 • Een overzichtelijke en gezellige school in Hilversum 

 • Een school in een modern gebouw, met een vijf gelijke dagenmodel 

 • Een hecht team, waarbij persoonlijk contact gewaardeerd wordt

 

Ben jij onze nieuwe intern begeleider? 

Solliciteer dan voor maandag 5 juni via onderstaande button. Wij nemen z.s.m. contact met je op!  Vind je het prettig om eerst even een kop koffie te komen drinken en de warme sfeer te ervaren? Of heb je behoefte aan meer informatie? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Böke (Directeur) of Birgit van der Wardt (Locatieleider/ Intern begeleider) via 0356856200/ dacosta@proceon.nl