Regenboogschool zoekt een parttime leerkracht voor HB-onderwijs

Inspirerende leerkracht gezocht HB onderwijs

Op onze gezellige dorpsschool in Kortenhoef wordt komend schooljaar in 3 groepen fulltime HB-onderwijs gegeven. Wij zoeken nu een bevlogen leerkracht voor 3 dagen per week in groep 6/7.

 

Wij noemen ons HB-onderwijs ‘Prisma’. In de prismagroepen bieden we verbredend, verrijkend en verdiepend onderwijs aan. Wij versnellen bewust niet. Basisvakken worden compact aangeboden, waarbij er bij rekenen vooraf getoetst wordt en de kinderen bij taal werken aan blokopdrachten.  Wereldoriëntatie wordt vormgegeven tijdens Deep Level Learning, waarbij we op een projectmatige manier werken. Daarnaast besteden we in de prismagroepen doelgericht aandacht aan het ontwikkelen van de executieve vaardigheden. Veel materiaal en de blokopdrachten die worden gebruikt, zijn al beschikbaar, omdat wij nu al meerdere jaren met Prisma werken. Bekijk voor meer informatie de website: https://www.regenboogkortenhoef.nl/

 

Team

Als leerkracht word je uitgedaagd en geïnspireerd door de leuke kinderen uit deze groep 6/7.  Het grootste deel hiervan is al meerdere jaren samen. Het is een fijne groep met een goede dynamiek. Het team waar je in komt is een stabiel team dat graag samenwerkt en veel voor elkaar over heeft.

 

Proceon

De Regenboog hoort bij Proceon Scholengroep. Proceon is een mooie organisatie met hele diverse scholen. Er valt daardoor echt iets te kiezen. Onze leerkrachten zijn onze trots. Elke dag opnieuw maken de teams werk van mooi onderwijs aan onze kinderen. Jij hoeft het bij ons niet alleen te doen. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Kom jij erbij?

 

Als je vragen hebt, bel dan met Regina van Steeg, schoolleider, of Hestia Karman, Prisma coördinator op 035-6560408. Heel graag tot snel!