Regenboogschool zoekt een parttime leerkracht

Bevlogen leerkracht groep 4 gezocht! 0,4-0,6 wtf

Op onze gezellige dorpsschool in Kortenhoef zoeken wij vanwege pensionering van een collega een nieuwe collega voor 2 dagen per week (donderdag en vrijdag) in onze groep 4. In groep 4 wordt een stevig fundament gelegd waarop weer verder kan worden gebouwd. Wij zijn een dorpsschool en de relatie met ouders is bij ons op school erg belangrijk. Ouders zijn actief en positief betrokken bij de school. 

 

Team

Je werkt nauw samen met de collega's van groep 3 en groep 5 om ervoor te zorgen dat de kinderen het juiste aangeboden krijgen. In de middag wordt er thematisch gewerkt. Samen met je duo zorg je voor mooi en goed onderwijs. Het team waar je in komt is een stabiel team dat graag samenwerkt en veel voor elkaar over heeft. Jouw duo is een leerkracht die ervaring heeft in de middenbouw.

 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in de middenbouw, maar belangrijker vinden we dat je heel enthousiast bent. Met de juiste instelling komen we samen heel ver. Wij staan nadrukkelijk open voor zij-instromers. Het is dan wel belangrijk dat je minimaal 3 dagen wilt werken, zodat je 1 dag per week samen met je duo kunt werken. Binnen onze school is een goede opleidingsstructuur en word je goed begeleid.

 

Proceon

De Regenboog hoort bij Proceon Scholengroep. Proceon is een mooie organisatie met hele diverse scholen. Er valt daardoor echt iets te kiezen. Onze leerkrachten zijn onze trots. Elke dag opnieuw maken de teams werk van mooi onderwijs aan onze kinderen. Jij hoeft het bij ons niet alleen te doen. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Kom jij erbij?

 

Informatie

Als je vragen hebt, bel dan met Regina van Steeg (schoolleider) op 035-6560408 of via r.vansteeg@proceon.nl. Bekijk voor meer informatie de website: https://www.regenboogkortenhoef.nl/. Heel graag tot snel!