De Rehobothschool zoekt een fulltime leerkracht

De Rehobothschool zoekt een fulltime leerkracht voor groep 7. De Rehobothschool biedt onderwijs op maat in de groep: instructies op verschillende niveaus, differentatie op tempo, niveau en interesse, structurele remediëring en verrijking. Ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Op de Rehobothschool wordt er rekening gehouden met die verschillen. Op die manier ervaren kinderen hun eigen krachten en mogelijkheden. Bekijk voor meer informatie de website: https://www.rehobothschoolnaarden.nl/

 

De Rehoboth hoort bij Proceon Scholengroep. Proceon is een mooie organisatie met hele diverse scholen. Er valt daardoor echt iets te kiezen. Onze leerkrachten zijn onze trots. Elke dag opnieuw maken de teams werk van mooi onderwijs aan onze kinderen. Jij hoeft het bij ons niet alleen te doen. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Kom jij erbij?

 

Je kunt altijd contact met ons opnemen om je wensen te bespreken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hennie van Dijk (stafmedewerker P&O) via hennie.vandijk@proceon.nl.