Regenboogschool zoekt een parttime leerkracht

Enthousiaste leerkracht kleuters gezocht

Op onze gezellige dorpsschool in Kortenhoef zoeken wij vanwege pensionering van een collega een nieuwe collega voor 2 dagen per week in één van onze leuke kleutergroepen. Ons kleuteronderwijs kenmerkt zich door veel aandacht voor het kind, creatieve hoeken en spelend leren. Spel en spelbegeleiding staan bij ons centraal in een uitdagende leeromgeving. Er wordt doelgericht thematisch gewerkt. We werken vanuit de leerlijnen Parnassys om zo de ontwikkeling van de kinderen goed te kunnen volgen. Wij gaan volgend jaar werken met de methode Met Sprongen Vooruit en de kleuterleerkrachten zullen hierin ook opgeleid worden. 

 

Op onze school zijn relatief veel kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong, dat maakt het werk uitdagend. Wij zijn een dorpsschool en de relatie met ouders is bij ons op school erg belangrijk. Ouders zijn actief en positief betrokken bij de school. 

 

Team

Annelies is een ervaren kleuterleerkracht die jouw duo zal worden. Er wordt intensief samengewerkt met de andere kleuterleerkracht. Met zijn drieën maken jullie het kleuteronderwijs voor de kinderen! Het team waar je in komt is een stabiel team dat graag samenwerkt en veel voor elkaar over heeft. Er zijn veel ambities voor mooi kleuteronderwijs, maar niet alles hoeft tegelijk en direct. Samen worden we iedere dag een beetje beter.

 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring met kleuters, maar belangrijker vinden we dat je ‘je mannetje staat’ en heel enthousiast bent. Met de juiste instelling komen we samen heel ver.

 

Proceon

De Regenboog hoort bij Proceon Scholengroep. Proceon is een mooie organisatie met hele diverse scholen. Er valt daardoor echt iets te kiezen. Onze leerkrachten zijn onze trots. Elke dag opnieuw maken de teams werk van mooi onderwijs aan onze kinderen. Jij hoeft het bij ons niet alleen te doen. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Kom jij erbij?

 

Informatie

Als je vragen hebt, bel dan met Regina van Steeg, schoolleider, of Annelies van der Horst, onderbouw coördinator op 035-6560408. Bekijk voor meer informatie de website: https://www.regenboogkortenhoef.nl/. Heel graag tot snel!