Regenboog onderwijsassistent kleutergroepen

Verrassend kleurrijk in aanpak!

Op onze gezellige dorpsschool in Kortenhoef zoeken wij vanaf de voorjaarsvakantie tot aan de zomervakantie een onderwijsassistent voor onze kleutergroepen. Het gaat om 5 dagen per week, maar deze functie kan ook ingevuld worden door een duo. 

 

Ons kleuteronderwijs kenmerkt zich door veel aandacht voor het kind, creatieve hoeken en spelend leren. Spel en spelbegeleiding staan bij ons centraal in een uitdagende leeromgeving. Er wordt doelgericht thematisch gewerkt. Wij zijn een dorpsschool en de relatie met ouders is bij ons op school erg belangrijk. Ouders zijn actief en positief betrokken bij de school.  

 

Wij hebben 2 kleutergroepen die naast elkaar liggen. Jij zult in beide groepen werken. Soms met groepjes kinderen uit beide groepen en soms in 1 van de 2 groepen. Wij zoeken een collega die kleuters fantastisch vindt, die het leuk vindt om te ondersteunen en het ziet als de leerkracht zijn of haar hulp kan gebruiken. Soms zal je met een klein groepje gaan werken en soms zal juist de leerkracht even met een klein groepje werken en houd jij het overzicht over de groep. Natuurlijk is de leerkracht altijd in de buurt!  

 

Team 

De kleutergroepen werken onderling intensief samen. Het team waar je in komt is een stabiel team dat graag samenwerkt en veel voor elkaar over heeft. Er zijn veel ambities voor mooi kleuteronderwijs en veel is al waargemaakt, maar niet alles hoeft tegelijk en direct. Samen worden we iedere dag een beetje beter. 

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring met kleuters, maar voorop staat dat je heel enthousiast bent en affiniteit hebt met kleuters en onze manier van werken. Met de juiste instelling komen we samen heel ver. 

 

Proceon Scholengroep

De Regenboog hoort bij Proceon Scholengroep. Proceon is een mooie organisatie met hele diverse scholen. Er valt daardoor echt iets te kiezen. Onze medewerkers zijn onze trots. Elke dag opnieuw maken de teams werk van mooi onderwijs aan onze kinderen. Jij hoeft het bij ons niet alleen te doen. Wij geloven in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Kom jij erbij? 

 

Informatie 

Ben je niet 5 dagen beschikbaar, maar heb je wel interesse? Neem dan toch contact op! Wil je gewoon even meekijken, langskomen, praten? Dat kan natuurlijk ook! Als je nog vragen hebt die je eerst beantwoord wilt hebben, bel dan met Regina van Steeg, schoolleider, of Annelies van der Horst, onderbouw coördinator op 035-6560408 of mail (r.vansteeg@proceon.nl of a.vanderhorst@proceon.nl). Bekijk voor meer informatie de website. Heel graag tot snel! 

Media