Vacature Warinschool (wtf 0.4-1.0)

Samenwerken, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, zelfstandig zijn en reflecteren. zijn kernwaarden op onze Daltonschool. Vanuit deze waarden geven we onze leerlingen les en werken we binnen ons team met elkaar samen. Wil jij ook ruimte geven en ruimte krijgen? Lees dan verder! Wij zoeken een nieuwe collega!

 

Over de Warinschool 
De Warinschool is een kleine dorpsschool gelegen In Nederhorst ten Berg tegenover het kasteel Nederhorst. Met ons team van in totaal 15 collega’s, staan we elke dag klaar voor onze leerlingen. Ons diverse en enthousiaste team leert elke dag van en met elkaar. Verschillende collega’s ondersteunen ons docententeam, zoals een Engels expert en de IB’er. Dat is fijn, want zo ontstaat ruimte om er voor elke leerling echt te zijn. Binnen ons team waarderen we initiatief en bieden we je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.  

 

IPC-methode 
Op onze school werken we met de IPC-methode. Het doel van deze methode is dat leerlingen verbanden leren zien tussen de vakken en leren denken vanuit verschillende invalshoeken. De IPC-methode werkt met thema’s. Binnen het overkoepelende thema komen alle zaak- en creatieve vakken aan bod. Deze manier van werken maakt kinderen extra geïnteresseerd en betrokken en dat maakt lesgeven voor jou als docent extra leuk.  

 

Vreedzame school

We werken op de Warinschool met het onderwijsconcept ‘De Vreedzame school’. We zien de klas en de school als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen. De kinderen hebben vanaf groep 1 een stem en zijn onderdeel van het grotere geheel. We vinden het belangrijk dat je samenwerking tussen leerlingen stimuleert, ruimte geeft en kinderen helpt om zich te ontwikkelen tot zelfstandige mensen.  

 

Versterk jij ons team? 

Enthousiast? Dan komen we graag met jou in contact. Samen onderzoeken we of de Warinschool jouw plek is! Diversiteit is de kracht van ons team. We zoeken een collega die:    

  • Enthousiast en bevlogen is 
  • Initiatief neemt 
  • Ervaring heeft met -of nieuwsgierig is naar- het Daltononderwijs                               

 

Wat kun jij van ons verwachten?  

  • Over groep en aantal dagen gaan we in gesprek
  • Een hecht team waar we initiatief waarderen 
  • Een moderne werk/ leeromgeving waarin we met collega's van andere Proceon-scholen samen werken   
  • E-wise: toegang tot een platform om doorlopend te blijven leren en ontwikkelingen in je vakgebied en op persoonlijk vlak. 
  • Salaris conform cao primair onderwijs met ruime werkkostenregeling 

 

  

Solliciteren of eerst de sfeer proeven? 

Nieuwsgierig naar de manier waarop wij invulling geven aan Daltononderwijs? Maak dan gerust eerst kennis met het team en de leerlingen voordat je solliciteert. Je kunt contact opnemen via directie.warin@proceon.nl. Direct solliciteren kan ook via onderstaande button door jouw cv en korte motivatie op te sturen.   

 

Proceonals werkgever  

Proceon Scholengroep gelooft in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Dat geldt voor de kinderen op onze scholen en voor de collega’s die bij ons werken. In totaal vallen 17 basisscholen in Het Gooi onder het bestuur van Proceon. Al onze scholen zijn per 2023 aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk. De thema’s vrede en mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap en duurzaamheid staan daarbij centraal. 

De Warinschool geeft je de ruimte
Media