6 maart 2022

Per 1 maart is er een nieuwe directeur op de Warinschool!

Mijn naam is Myrna van Wijk en ik mag per 1 maart op de Warinschool starten als directeur. Een enorme eer voor mij als rasechte Berger! Na een heel fijne 20 jaar opgegroeid te zijn in Nederhorst, heb ik 4 jaar in Amsterdam gewoond tijdens mijn studie en ben ik inmiddels in Naarden beland waar ik samen met mijn vriend Bart woon.

 

Mijn carrière is begonnen in het basisonderwijs, waar ik als leerkracht heel fijn heb gewerkt. Ik zocht echter naar meer uitdaging en zodoende kwam ik in het voortgezet onderwijs terecht waar ik startte als docent Nederlands en nu werkzaam ben als Coördinator Onderwijs Ondersteuning, een sjiek woord voor Zorg Coördinator, wat vergelijkbaar is met de Intern Begeleider in het basisonderwijs.

 

Ondanks dat ik nu een hele toffe baan heb op Yuverta (voorheen Wellantcollege) in Naarden, droom ik er toch nog steeds van om meer te kunnen betekenen binnen het onderwijs! Het onderwijs in het algemeen kan hier en daar wel een ‘imagolift’ gebruiken en daar wil ik mij graag voor inzetten. De eerste stap is het nieuwe logo, dat ik graag aan jullie toon. Vandaar dat ik om mij heen bleef kijken en deze kans ineens op mijn pad kwam. Ik heb er ontzettend veel zin in om in het leukste dorp van Nederland aan de slag te gaan en uw kinderen een basisschooltijd te geven waar ze later met een brede glimlach aan terug kunnen denken!