Invalpool

Invalpool

Bij Proceon hebben we een eigen flexpool (werken we samen met IPPON) en zijn we voortdurend op zoek naar leerkrachten die flexibel willen werken op onze scholen. Hierbij is het voordeel voor jou dat je de sfeer op verschillende scholen kunt proeven én een vast uren contract bij ons krijgt. Bovendien kun jij aangeven welke school en werkdagen jouw voorkeur hebben.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar invalleerkrachten voor wtf 0,4 - 0,8. 

 

Wij bieden: 

  • 17 prettige scholen om ervaring op te doen
  • Baangarantie (bij goed functioneren)
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een begeleidingsprogramma voor de startende leerkracht

 

Proceon als werkgever 

Proceon Scholengroep gelooft in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Dat geldt voor de kinderen op onze scholen en voor de collega’s die bij ons werken. In totaal vallen 17 basisscholen in Het Gooi onder het bestuur van Proceon. Al onze scholen zijn per 2023 aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk. De thema’s vrede en mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap en duurzaamheid staan daarbij centraal. Meer weten over Proceon als werkgever? Kijk wat werknemers over Proceon zeggen!  

 

Solliciteren

Bij ons krijg je direct een eerstejaars benoeming met uitzicht op vaste benoeming voor onbepaalde tijd na een jaar bij bewezen geschiktheid. Lijkt dit je wat? Reageer dan via de link hieronder!