Wat zeggen werknemers over Proceon?

emma stijn 111881043702

Ik ben Emma en leerkracht van groep 7 (Juliana Daltonschool in Bussum). Met veel plezier werk ik voor Proceon. Zij zorgen voor samenwerking en steun op de juiste momenten. Ook zorgt Proceon voor verschillende leermomenten, bijeenkomsten, bezoeken ze jaarlijks de school en gaan dan met de leerkracht in gesprek. Zo merk ik dat Proceon betrokken is en oog heeft voor de school en leerkracht.  


Kom ook bij ons werken!
35842381 1766258820127873 1598620384150683648 n 111879664491

Ik ben Manon Spuijbroek en vanaf de pabo ben ik al betrokken bij Proceon. Dit beviel mij zo goed dat ik sindsdien ben blijven werken op De Regenboog in Kortenhoef. Proceon is voor mij een heel fijne werkgever. Zij zorgen voor een open werksfeer en brengen de verschillende scholen samen door bijvoorbeeld eens per jaar een gezamenlijke studiedag te organiseren, maar ook door coördinatoren en scholen te koppelen om ideeën te delen en om van elkaar te leren. Heel leuk, want zo leer je steeds meer collega’s kennen! 

 

Proceon heeft oog voor mensen binnen de organisatie op persoonlijk en professioneel vlak. Regelmatig zijn ze in de school te vinden voor een informeel gesprek, klassenbezoeken en gesprekken met het team. Dat vind ik zelf heel erg prettig! We doen het echt samen.


Kom ook bij ons werken!
mariska 111881057470

Ik ben Mariska en werk sinds begin 2022 bij Proceon Scholengroep als invaller. Tijdens mijn eerste gesprek werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik heb een aanstelling waar ik heel blij van word. Als invaller heb ik bij 8 van de 17 scholen (locaties) van Proceon gewerkt voor verschillende groepen. Op al deze scholen werd ik hartelijk ontvangen. Ik krijg eigenlijk altijd een fijne groep met kinderen voor mijn neus, klassen die op orde zijn en op alle scholen is er fruit voor het personeel geregeld. Ervaring opdoen met al deze toch echt wel verschillende scholen, vind ik het allerleukste van mijn baan.
 
Ondanks dat ik nergens 'een vaste plek' heb, voel ik mij wel degelijk onderdeel van een stichting. Er wordt met regelmaat gecheckt hoe het gaat en of ik vragen heb. Ik ben heel blij dat ik de keus heb gemaakt voor Proceon te komen werken.

Kom ook bij ons werken!
esther saalmink

Ik ben Esther Saalmink en werk al bijna 20 jaar bij Proceon. Ik heb op 3 verschillende scholen gewerkt en werk hier met veel plezier en dat komt door de eerlijke en open houding van alle mensen binnen Proceon, zowel van de medewerkers in het bestuur als de collega's op de scholen.

 

Ik vind Proceon een fijne werkgever en merk dat ik met veel collega's op een gezellige manier contact heb. Omdat er veel mogelijkheden zijn tot ontwikkeling via de Proceon Academie en omdat er verschillende netwerken zijn, kom je veel collega's tegen en kan je je verder ontwikkelen.


Kom ook bij ons werken!